Sport

Szépen gyógyul Romo kilyukadt tüdeje

Tony Romo sérülése szinte teljesen begyógyult, így ha minden jól alakul, hétfőn pályára léphet a Washington elleni csoportrangadón.

A dallasiak első számú irányítója a múlt vasárnapi, San Francisco 49ers elleni győztes mérkőzésen szenvedett bordasérülést, a megrepest csont pedig kilyukasztotta a quarterback tüdejét. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően Tony Romo többször is visszatért a pályára vasárnap, de a találkozó után azonnal kórházba szállították.

Az elmúlt napok vizsgálatai után, azonban gyógyulni látszik a QB tüdeje, sőt a Cowboys játékosai közül többen is a hétfői visszatérését remélik, bár az irányító csütörtökig nem edzett együtt a csapattal. Péntekre és szombatra egy könnyített programot tervezett be a szakmai stáb Romonak, majd vasárnap és hétfőn már nagyobb terhelésnek vetik alá.

Természetesen a gyógyuló tüdő és borda még nem jelenti azt, hogy a csapat emblematikus kilencese biztosan szerepet kap majd a hétfő esti rangadón, de ha az orvosi stáb is rábólint, néhány játékra beszállhat a Pro Bowl-er játékos.

Romo távollétében Jon Kitna kapja meg a kezdő irányító posztját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik