Sport

Eli Manninggel győzött a Giants, Payton lábadozik

Eli Manning két touchdown-passzal járult hozzá a New York Giants St. Louis Rams elleni győzelméhez, miközben bátyját, Paytont visszavárják Indianapolisba.

Az elsőt Hakeem Nicks, a másodikat Domenik Hickson kapta el.

A Rams-hibákkal teli mérkőzésen volt egy fumble utáni hatvannégy yardos visszafutás is, Michael Boley jóvoltából, aki a célterületre érve fejbe dobott egy nézőt.

Ezzel a győzelemmel a NY Giants 1-1-es mérleggel áll az NFC keleti csoportjának harmadik helyén, a St. Louis Rams pedig két vereséggel kezdte a szezont.

NFL – 2. forduló, hétfő esti mérkőzés
New York Giants – St. Louis Rams 28:16


Még bíznak Peyton 2011-es visszatérésében

Manningekkel kapcsolatos további hír, hogy az Indianapolis Colts-nál még bíznak Peyton 2011-es visszatérésében. Az idősebbik Manning-fivért tizenkilenc hónap alatt háromszor műtötték. A legoptimistább forgatókönyv szerint is tíz hét kell a teljes felépüléshez.

A Colts Super Bowl győztes irányítója a legfrissebb hírek szerint már visszatért a csapat főhadiszállására, ám egyelőre semmiféle edzésen nem vehet részt, és a rehabilitáció kezdeti fázisa is távolinak tűnik. Makacs nyaksérülését Európában, őssejt-terápiával is kezelték, de végül, szeptember 8-án, harmadszor is kés alá feküdt. Orvosai szerint a legutóbbi beavatkozás már jól sikerült, van remény a teljes gyógyulásra.

Az NFL egyetlen négyszeres MVP-je tizennégy szezon alatt kétszázhuszonhétszer volt kezdő zsinórban, egy meccset sem hagyott ki 1998-as draftolása óta. Most viszont az egész idény elúszhat. Játékára legkorábban november 13-án, a Jacksonville Jaguars ellen lehet számítani, de könnyen megeshet, hogy addigra már nem lesz értelme visszatérnie, ha a Colts így folytatja a 35 éves rekordhalmozó nélkül. A kék-fehérek 0-2-vel kezdtek: előbb a Houston Texans otthonában szaladtak bele egy súlyos pofonba, majd meglepő hazai vereséggel folytatták a Cleveland Browns ellen.

Az NFL legjobban kereső irányítója önmagához képest gyenge évet tudhat maga mögött, de még így is rájátszásba vezette csapatát, és számos emlékezetes pillanattal örvendeztette meg a szurkolókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik