Sport

Rekordok napja az NFL-ben

Tom Brady csúcsot döntött, Sebastian Janikowski pedig beállított egyet az észak-amerikai profiliga (NFL) legutóbbi játéknapján.

Tom Brady akár rossz kedvű is lehetne a Miami Dolphins elleni mérkőzés után, ugyanis tavaly október óta először dobott interceptiont (eladott labda) az NFL-ben. A pengés irányító ugyanakkor biztosan nem kedvtelenedett el, ugyanis franchise rekordot jelentő 517 yardot passzolt össze a floridai gárda legyőzésekor, négyszer is touch down lett az átadása vége.

Volt közte egy elképesztő futás is, Wes Welker Brady átadása után mindenkit faképnél hagyva a pálya teljes egészét végigsprintelve futott be a célterületre. A Patriots 38-24-re nyerte meg a Monday Night keretein belül rendezett meccset.

Wes Welker futása:

Ezúttal nem egy, hanem két mérkőzésen izgulhatott a nagyérdemű magyar idő szerint kedden hajnalban, ugyanis a Denver Broncos és az Oakland Raiders is egymásnak feszült. Ezen a meccsen sem maradtunk rekord nélkül, Sebastian Janikowski, a Raiders rúgójátékosa beállította az eddigi csúcsot, amikor 63 yardról lőtt a vasak közé. Csapata nyert is, sorozatban negyedik éve legyőzve a Denvert.

Eredmények – NFL, 1. játékhét
New England Patriots – Miami Dolphins 24-38 (7-7, 7-0, 14-10, 10-7)
Oakland Raiders – Denver Broncois 23-20 (0-3, 16-0, 0-10, 7-7)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik