Sport

Két új légióst igazolt Ivkovic

Thomas Kelley után megvan a Kecskemét kosárlabdacsapatának két új idegenlégiósa, mindketten szerbek.

A Kecskeméti KSE kosárlabdacsapatának szakmai stábja hét hónapos szerződést kötött Dejan Secanskival (a képen) és Goran Radonjiccsal.

A hírös város együttese javában készül az október 1-jén induló szezonra, amelyben a nyolc közé jutást tűzte ki céluk. A vezetőedző, Stojan Ivkovic Thomas Kelley szerződtetése után most kiválasztotta a másik két légióst.

“Bízom benne, hogy mind számomra, mind pedig a Kecskemét számára nagyon eredményes szezon következik” – nyilatkozott Dejan Secanski a csapat hivatalos weboldalán.

” Életem egyik legnagyobb lehetősége előtt állok, hiszen nagyon komoly együttesbe kerültem. A csapattársakkal már most jól kijövök, abban pedig biztos vagyok, hogy az idő múlásával még tovább fogunk csiszolódni” – ezek már Goran Radonjic szavai.


“Nemcsak szakmailag, de anyagilag is stabil lábakon állunk. Szilárd, erős és problémamentes volt eddig is a szakosztály működése – csakúgy,  mint a többi sportszervezet, se jobban, se rosszabbul – ez a jövőben is így lesz, és tesszük ezt úgy, hogy nem csak a felnőtt csapatra koncentrálunk.

A jövő héten várjuk az utánpótlás-nevelésre benyújtott pályázat elbírálását, hogy mennyire tudjunk a kialakított konkrét koncepciónkat megvalósítani” – mondta Stojan Ivkovic, reagálva mondataival a klubot ért vizsgálatokra (több tízmilliós számlák kifizetése miatt rendelte el a város polgármestere).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik