Sport

Még nem elég képzettek a dunaújvárosi hokisok

Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője elmondta, miért nem sikerült megeyezni Glen Williamsonnal.

Mint ismert, úgy tűnt, hogy Glen Williamson lesz a magyar bajnokság mellett az osztrák másodosztályban is induló Dab.Docler hokicsapatának vezetőedzője, ám a klub keddi közleménye szerint mégsem a kanadai szakember ül a dunaújvárosi kispadra. Az Acélbikák néven is emlegetett együttes hivatalos honlapja Azari Zsolt ügyvezetőt kereste meg a miértre keresve a választ, a szakember pedig készséggel és rendkívül őszintén válaszolt a portálnak.

Elmondása szerint sok mindenben egyezett a véleménye a tengerentúli trénerrel, ám a kitűzött célok megvalósítását másképp képzelték el a felek: míg Williamson szerint elég volna a megfelelő motivációt megtalálni, addig Azari komplexebb képzést szeretne biztosítani a hokisoknak, mivel még mindig nem elég képzettek. Hozzátette, végül ez a nézetbeli különbség vezetett oda, hogy nem csaptak egymás kezébe.

Azari Zsolt azzal zárta mondandóját, hogy nincsenek elkeseredve Dunaújvárosban, mivel még javában zajlik a holtszezon, ám reméli, hogy már a héten pontot tudnak tenni az ügy végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik