Sport

Végleges a ferencvárosi keret

Megvan a Ferencváros jégkorongcsapatának játékosállománya a következő idényre.

A fradihoki.hu cikke szerint kialakult az a csapat, amellyel a klub nekivág a következő idénynek. Utolsóként a zöld-fehéreket tavaly is erősítő Linus Schellin és Borbás Gergely csatlakozott az együtteshez, mivel velük elhúzódott a tárgyalás, ám végül a maradás mellett döntöttek.

A légiós vonalat még három finn, nevezetesen Joonas Sivonen, Teemu Heikkinen (mindketten csatárok) és Juhamatti Hietamaki (védő) teszi teljessé.

A védelemben további erősítés a 2000 márciusa után a csapathoz visszatérő Svasznek Bence (képünkön), illetve a hosszú kihagyás után újra játékra jelentkező Hajdú Levente, aki a 2005-06-os idényben erősítette a Fradit. Minden bizonnyal Wéber Zsolt is a hátsó szekcióban jut majd szerephez, igaz a Stars 21 esztendős nevelése korábban csatárként szerepelt.

A szakmai stáb is bővült, Dobos Tamás kérésére csatlakozik a gárdához Hakan Nygren, aki az előző idény elején irányította a munkát, ám szerződését végül nem töltötte ki. Az együttes jelenleg napi egy-egy száraz és jeges edzéssel készül az Interliga rajtjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik