Sport

Mourinho csaknem kinyomta a Barca-edző szemét

A Real Madrid vezetőedzője a tettlegességtől sem riadt vissza a spanyol Szuperkupa elveszített visszavágóján.

Szerda este Újabb El Clásicót rendeztek Barcelonában, ahogy beszámoltunk róla, a katalánok 3-2-re verték a Real Madrid csapatát, ezzel 5-4-es összesítéssel elhódították a spanyol Szuperkupát.

A találkozó azonban nem csak a magas színvonalú futballról marad emlékezetes, hiszen voltak, akik most sem bírtak magukkal, így a találkozó legvégén dulakodás alakult ki a két csapat között.

A balhét az váltotta ki, hogy Marcelo a 94. percben brutálisan felrúgta Fabregast, amiért a brazil védő meg is kapta a piros lapját. A szabálytalanság az oldalvonal közelében történt, így a kispadokról is bekapcsolódtak a lökdösődésbe.

Marcelo kegyetlen szabálytalansága, és a dulakodás:

José Mourinho, a királyi gárda vezetőedzője gyakorlatilag minden, csapatának nem kedvező bírói döntést megkérdőjelezett a párharc során, így szinte várható volt, hogy ő sem fogja vissza majd magát egy dulakodás során. Nos, a sokak által a világ legjobb edzőjének tartott szakembernek a bajnokság, a BL-elődöntős párharc, és a Szuperkupa elvesztése után volt mit törlesztenie a Barcelonának, ennek pedig Francesc “Tito” Vilanova, a katalán gárda másodedzője látta a kárát.

Egyes felvételeken jól látszik, hogy Mourinho a kollégája szemét kezdte el nyomkodni a tülekedésben, majd mielőtt odébállt volna, válaszként hátulról meglökték. A történtek után feltételezhető, hogy a két gigász további párharcai sem lesznek indulatmentesek…

Mourinho szemre ment:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik