Sport

Kammererék fesztelenül készülnek a vb-re

A legnagyobb klasszisok is gőzerővel hangolnak a hamarosan kezdődő szegedi kajak-kenu világbajnokságra.

Kozák Danuta és Kammerer Zoltán a világversenyek rutinos és állandó versenyzői, hazai közönség előtt lapátolva mégis elkapja őket a drukk. A feszültséget azonban a lehető legjobban, humorral és jókedvvel vezetik le.

Az augusztus 17. és 21. rendezendő vb ideje alatt ismét Szegedre figyel az egész világ, ahol az olimpiai kvótákért is küzdenek az evezősök. Az ötkarikás játékok előtti utolsó nagy erőpróba és a hazai közönség kiszolgálása miatt a legjobbaka is elkapja a lámpaláz, ám hála Kammerer Zoltáni humorérzékének, a felkészülés minden perce jó hangulatban telik.

„Sokat jelent Zoli tapasztalata. Vidám hozzáállásával és az edzés közben elejtett poénjaival könnyen fel tudja oldani a nagy terhet, ami ránk nehezedik” – árulta el Kozák Danuta, aki az edzéseken szívesen rendez házi versenyt „Kamerával”.

„Danuta fiatal, erős teli ambícióval, igazi élmény vele edzeni. De csak azért, mert lány soha nem engedem nyerni, mindig én akarok győzni” – tette hozzá Kammerer Zoltán, aki már 15 év után is ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással készül a versenyre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik