Sport

Kemény: “Kijárt volna az érem”

Kemény Dénes, a vízilabdázók szövetségi kapitánya szerint megérdemelték volna az érmet, de a csapaton is múlt, hogy nem így lett - meg a bírókon is.

“Nem érdemeltük meg, hogy érem nélkül utazzunk haza, de sajnos mi is tettünk érte, hogy így történjék” – mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány a horvátok ellen egy góllal elbukott bronzmeccs után

A szakember elismerte, hogy a mérkőzés első felében voltak közepes, sőt, gyenge teljesítmények is, de úgy látja, hogy ilyen rajttal – azonos feltételeknél nyertek már korábban meccseket.

“Még érnie kell a csapatnak, de az elmúlt három évben – a mostani két utolsó vereségünk ellenére is – játékban mindenképpen utolértük az előttünk járókat, az olimpiai győzelemre is esélyes szerb és horvát csapatot” – mondta a kapitány, aki a játékvezetők ténykedése mellett nem ment el szótlanul.

Így úszott el a bronz:

Az utolsó negyedben egy magyar lövésbe elképesztő módon egy olyan horvát játékos ért bele, akit néhány pillanattal előtte kiállítottak.

“Nekünk kellett volna büntetőt lőnünk…” – zárta nyilatkozatát Kemény Dénes, csendben hozzátéve, hogy a bíróknak olyanoknak kéne lenniük, mint a kapufának. Semlegesnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik