Sport

A szerbek után az ausztrálok is kipipálva

A szingapúri edzőtábor utolsó mérkőzésén, a magyar férfi vízilabda-válogatott fölényes győzelmet aratott az ausztrál nemzeti csapat ellen.

A hétvégén kezdődő sanghaji vizes-vb elé beiktatott edzőtábor zárásaként mérkőzött meg egymással a két csapat, és a mieink könnyedén, 15-8-ra legyőzték a kengurusokat. Korábban a Kemény-legények a szerbeket is felülmúlták 12-11-re.

A szerdai barátságos mérkőzést követően Kemény Dénes, a válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott az olimpiai bajnoki címvédő együttes hivatalos honlapjának, a www.vlv.hu oldalnak:

“A fiúk nagyon jól vannak. Ma is volt néhány figyelmetlenség a védekezésben, továbbá egy-két gólt a saját helyzetünk elhibázása miatt kaptunk. Összességében elfogadható a sok kapott gól, de azért dolgozunk rajta a következő napokban, hogy a hibákat kijavítsuk. Örülök neki, hogy ma is rengeteg Szingapúrban élő magyar szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, akik ezúttal is megtöltötték a lelátót!” –- mondta a szakvezető.

A csapat Sanghajban, az A-betűjelű négyesben magyar idő szerint hétfő hajnali 3 óra 30 perckor Montenegró válogatottjával kezdi meg vb-szereplését, szerdán 13 óra 40 perckor a kazahokkal folytatja, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, pénteken délelőtt, 11 órakor a spanyolokkal csap össze.

Felkészülési mérkőzés, Szingapúr:
Magyarország-Ausztrália 15-8

Ajánlott videó

Olvasói sztorik