Sport

Lendvai minden idők legjobb pókeresei között

A WSOP egyik korábbi biztosa,Jeffrey Pollack a póker népszerűsítése érdekében életre hívta a profi játékosokat tömörítő Epic Poker League-t. Újabb magyar csatlakozott a társasághoz.

Az elit pókeresek közé kizárólag meghívásos alapon lehet bekerülni,ez akkor következhet be, ha a jelölteknek sikerül teljesíteni egy nagyon komoly feltételrendszert. A bejutott játékosokat pedig még ezen felül is különféle osztályokba sorolják, hiszen különböző időtartamra kapnak részvételi lehetőséget a liga által szervezett exkluzív versenyekre.

A bekerült pókeresek 5, 3 és 2 éves tagságot kapnak addigi verseny teljesítményük alapján. Az előkelő társaságba korábban egyetlen magyarként Kwaysser Valdemár Ákos kapott meghívást, aki évek óta elismert tehetség, a WSOP-ról például tavaly ő is karkötővel tért haza.

Kwaysser Valdemár Ákos emlékezetes LAPT győzelme 2008-ból:

 

Most azonban újabb magyar versenyzőt válogattak be:

Lendvai Tamás különösen az elmúlt egy évben nyújtott kiemelkedő teljesítményét: tavaly augusztusban az Italian Poker Tour velencei fordulóját nyerte meg (nyereménye 311 000 dollár), míg idén a European Poker Tour sorozat madridi fordulójában ért el 3. helyezést, amivel több mint 816 000 dollárt kasszírozott.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik