Sport

WSOP – Daniel Negreanu bedühödött

A 10 ezer dolláros Limit Holdem verseny 2. napján az általában kedélyes Daniel Negreanu elveszítette a fejét.

A maradék 106 játékos közül neki volt a legtöbb zsetonja, és toronymagas chipleaderként várta a folytatást.

A 152 induló közül mindössze 18 hely fizetett, és a kanadai játékosnak minden esélye megvolt arra, hogy szép eredményt érjen el. Amikor azonban 3 asztalra szűkült a mezőny, egy hatalmas kasszát bukott Steve Landfish ellen. A parti végén Negreanu mutatás nélkül bedobta a lapjait, majd felugrott, földhöz vágta a székét, amit a nem éppen olcsó fülhallgatója követett.

Twitter üzenete szerint két egymást követő partiban is kikapott ugyanattól a játékostól, a másodikban a river mindkettejük számára flusht hozott, és az övé volt az alacsonyabb. Alig két nagyvakra elegendő zsetonja maradt, és a szerencse a következő partiban sem állt mellé: AQ-val ment all-in a JJQ flopon, és bár a turn full house-t hozott neki egy újabb bubi formájában, egy azonos színű királlyal straight flushe lett az ellenfelének.

Búcsúja tehát nem sikerült valami méltóságteljesre, bár később talán némi vigaszt jelenthetett számára, hogy honfitársa, a szintén kanadai Daniel Idema szerezte meg az első helyet, és vele a több mint 378 ezer dollárt. Negreanu másnap ugyanolyan márkájú fülhallgatóval tért vissza, bár ünnepélyes ígéretet tett, ha megint egy veszít egy straight flush ellen, azt is összetöri.

Daniel megtanítja, hogyan kerüld el a tiltet:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik