Sport

Döntetlennel búcsúztak a pólósok

Leányfalun játszotta utolsó vb-felkészülési meccsét a férfivízilabda-válogatott. A görögökkel 5-5-ös döntetlent értünk el.

Nagyszerű időben játszották a meccset, természetesen szép számú közönség mellett – számol be a csapat hivatalos weboldala, a vlv.hu. Milonakisz szerzett vezetést emberelőnyből, de a negyed végén már mi vezettünk, mert Kiss Gergely és Varga Dénes is betalált.

A mérkőzésen már ott volt a mieink szakmai stábjában Benedek Tibor, aki felgyógyult betegségéből. Varga Dániel szép mezőnymunkája után megvolt a lehetőség a kétgólos előny megszerzésére és Kiss Gergely második találatával ez össze is jött. Miralisz és Mourakisz a negyed végén azonban gondoskodott arról, hogy a második félidő is izgalmas legyen.

A nagyszünetben Nagy Viktort Szécsi Zoltán váltotta a kapuban. Gounasz fel is avatta, majd jött Biros Péter és egalizált (4-4). Delakasz is feliratkozott a góllövők listájára, így ismét a görögök vezettek. Az utolsó negyedben aztán összesen egy gól született, Varga Dénes révén, ez pedig azt jelentette, hogy kínkeserves döntetlennel fejeztük be a felkészülést a sanghaji világbajnokságra.

A vb július 16-án kezdődik.

Eredmény – felkészülési vízilabda-mérkőzés:
Magyarország – Görögország 5-5 (2-1, 1-2, 1-2, 1-0)
a gólszerzők: Kiss Gergely 2, Varga Dénes 2, Biros, illetve Milonakisz, Mourakisz, Miralisz, Delakasz, Gounasz

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik