Sport

Vincze Balázs lett a Szeged-Beton edzője

A korábban a BVSC-t irányító korábbi válogatott klasszis pólós lett a szegedi vízilabdacsapat vezetőedzője Kásás Zoltán helyett.

Nem úgy indult a nyár, hogy a szegedi vízilabdázóknak új edző után kell nézni, aztán mégis bekövetkezett ez a helyzet, mert a Szeged-Beton vezetősége váratlanul menesztette Kásás Zoltánt.

Az előző két év bronzérmese az Euroliga indulója lett, korábban a trénerrel a LEN Kupát is megnyerték. A delmagyar.hu beszámolója szerint megvan az új tréner: a BVSC-t áprilisban elhagyó Vincze Balázs lesz a mester a medence partján.

Körtvélyessy Péter, a klub elnöke elmondta, körbenéztek és kikérték a szakma véleményét is, mielőtt döntöttek volna. Úgy gondolja, Vincze Balázs fiatal, agilis, látja benne a pluszt, amely a csapatnak ebben a helyzetben kell.

A fő cél a bajnoki döntőbe kerülés, valamint minél tovább jutni az Euroligában és a Magyar Kupában. Vincze Balázs 357-szeres válogatott, három olimpián vett részt, kétszeres Európa-bajnok, az Újpest tagjaként 5-szörös magyar bajnok, BEK-győztes, LEN-kupa-győztes, a Becsejjel Bajnokok Ligája-első.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik