Sport

Vargának icipici hiányzott

Varga Miklós sokáig egálban állt az orosz Ildar Vaginovval, végül hajszállal kikapott a könnyűsúlyúak első fordulójában, az ankarai ökölvívó Eb-n.

A hajdúsámsoni Harangi Imre SE Eb-bronzérmese élete egyik legjobb bunyóját nyújtotta, s nem tudni, mi lett volna a végeredmény, ha nem a szerdai elutazás reggelén kellett volna letennie érettségi vizsgáját. Így éppen a felkészülés hajrájában maradtak ki fontos órák, napok…

Ennek ellenére végig pariban volt a 24 éves bokszoló, az első menetet egyetlen ponttal veszítette el – ha egyáltalán elveszítette -, a második döntetlen volt, végül 20:17-es győzelmi arányt mutatott a tábla az orosznak.

„Így ki lehet kapni!”, dicsérte Vargát Csötönyi Sándor, a MÖSZ elnöke. „Szerintem nem kapott ki Miki, többször nagyon tisztán megütötte az oroszt” – vélekedett a magyar fiú klubedzője, Máté Attila.

Szántó Imre mesteredző is megnyilvánult: „Én Mikit láttam jobbnak, de hát magyar vagyok. Nagyon szoros meccs volt, Varga kitett magáért, tényleg csak icipici hiányzott a győzelméhez…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik