Sport

Kelley Kecskemétre igazolhat

Sztojan Ivkovics a kecskeméti kosárlabdacsapat megerősítésén dolgozik, a légiósok kérdésében vannak a legnagyobb kérdőjelek idáig.

Wittmann Krisztián, Bencze Zoltán és Dénes Gábor már elkötelezte magát a T.O.M. Controll Kecskeméti SE férfi kosárlabdacsapatához, Cseh György viszont nem marad az ötödik helyen végzett együttesnél.

Sztojan Ivkovics, a csapat vezetőedzője a baon.hu oldalnak adott nyilatkozatában elmondta, az amerikai Wilson nem fogadta el a csapat ajánlatát, az ex-szolnoki, ex-pécsi, ex-soproni Thomas Kelley-vel ugyanakkor közel a megállapodás. Az edző és a játékos már dolgozott együtt, még a pécsi években.

Hogy a légiósok közül ki marad az együttesnél, még nem tudni, de Kelley érkezésével alighanem távozik Jerome LaGrange is. Orsulis és Siriscevic közül utóbbi maradására van nagyobb esély, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a horvát remekül teljesített az elmúlt szezonban.

Hír még az együttes háza tájáról, hogy nem biztos, hogy ezen a néven folytatják majd a következő, októberben induló szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik