Sport

Magabiztos pólósiker Dublinban

A magyar férfi vízilabda-válogatott 16-3-ra nyert Nagy-Britannia ellen az írországi - ám mégis szinte otthoni - felkészülési találkozón.

Egészen sajátos hangulatú találkozót játszott az olimpiai bajnok magyar együttes Dublinban, hiszen a 2500 nézőből 2000 magyar drukker volt – írja a vlv.hu, a csapat hivatlos weboldala.

Igazi népünnepély volt a fiúk fellépése, és szerencsére jó játékkal is párosult a kitüntetett figyelem. Az első két negyedben Szécsi Zoltán, a második félidőben pedig Nagy Viktor védte a magyar kaput.

“A felkészülésnek ebben a szakaszában ez a mérkőzés megfelelő volt és képtelen vagyok megállni, hogy ne jegyezzem meg: nem tudom, hova kell mennünk, hogy ne legyen kétezer magyar a lelátón” – fogalmazott Kemény Dénes, a magyar csapat szövetségi kapitánya.

A találkozó előtt egy díszes tálat adtak át a magyar szövetségi kapitánynak a két ország vízilabdasportja kapcsolatának előmozdításáért. A magyar és a brit csapat kedden este is megmérkőzik egymással.

Felkészülési vízilabda-mérkőzés:
Magyarország-Nagy-Britannia 16:3 (3:1, 4:1, 6:1, 3:0)
A magyar góllövők: Varga Dénes 3, Török, Hosnyánszky, Kiss G., Varga Dániel 2-2, Szivós, Biros, Steinmetz Á., Hárai, Vámos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik