Sport

Erdeinek nem kellett fogyasztania

Erdei Zsolt a megfelelő edzéseknek és táplálkozásnak köszönhetően már hetek óta tartja a kívánt súlyát, nem kell fogyasztania a mai összecsapásra.

A korábban két súlycsoportban is világbajnok magyar profi bokszoló erről a hivatalos pénteki mérlegelés után nyilatkozott Atlantic Cityben.

“Byron Mitchell szimpatikus volt, szokás szerint a végén összeölelkeztünk. Nagyon várom már a holnapi összecsapást!” – jelentette ki az amerikai magyarság körében is felettébb népszerű Madár, aki a Caesars Palace Hotel báltermében megrendezett “mázsáláson” 78,9 kilogrammal, amerikai ellenfele 80,9 kg-mal mérlegelt. Mitchell még a mérkőzés lekötésekor kért 1,36 kilogrammnyi súlyengedményt, melyet ki is használt, a félnehézsúly felső határa 79,3 kg lenne.

A 37. életévét kedden betöltött, veretlen Erdei (32 mérkőzés, 32 győzelem, 17 kiütés) magyar idő szerint vasárnap hajnalban Atlantic Cityben, a Boardwalk Hallban ütközik meg a néhány hónappal idősebb Byron Mitchell-lel (28 győzelem, 21 KO, 7 vereség, 1 döntetlen). A 10 menetesre tervezett összecsapás lesz a magyar öklöző második mérkőzése amerikai promótere, Lou DiBella irányítása mellett, miután tavaly novemberben egyhangú pontozással megverte a kenyai Samson Onyangót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik