Sport

Tetoválás a siker titka?

Jason Terry (Dallas Mavericks) az ESPN Dallasnak adott interjújában beszélt a közelgő Miami elleni összecsapásról és a bicepszén található tetoválásról is.

Terry belső bicepszén található minta a Larry O’ Brien trófeát mintázza, amit az NBA bajnoka emelhet a magasba a nagydöntő után. A tetoválás még októberben került a karjára, csapattársa, DeShawn Stevenson jóvoltából, aki a Mavericksbe szerződése után felajánlotta szolgálatait mint amatőr tetoválóművész. Most, hogy a csapat nagydöntőt játszik a Miami Heat ellen, felmerül a kérdés, mi lesz, ha 2006 után ismét vereséget szenvednek.

„Ha kikapunk a fináléban, eltávolíttatom a tetoválást. Tudom, hogy jobban fog fájni az eltüntetés, mint mikor felkerült, de ha elbukjuk a lehetőséget a bajnoki cím megnyerésére, akkor balszerencsét jelent a minta.”

Végül kitért arra is, hogy egyáltalán miért került fel a trófea képe a testére: „Csak azt akartam szimbolizálni ezzel, hogy esélyünk van a döntőben lenni. Ha én sem hinném el, akkor biztos, hogy most nem lenne esélyünk megnyerni az első bajnoki címünket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik