Sport

Nagy László és a Barca döntős

A Barcelona bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, miután megverte a Kiel együttesét a Final Four első elődöntőjében.

Az MKB Veszprém gárdája már tudja, hogy a legnehezebb időszakokban nagyon tud összpontosítani a Barcelona férfi kézilabdacsapata. Így történt ez szombaton is a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A Kölnben rendezett Final Four első meccsén már 4-0-ra is vezetett a Barca, onnan kezdett kapaszkodni a Löwen. A mannheimiek 10-10-nél érték utol a spanyolokat, a félidő is eldöntetlen eredménnyel zárult.

15-14-nél, a 36. percben vezetett először a német együttes, de nem sokáig, 24-20-as barcelonai vezetésnél pedig eldőlni látszott a mérkőzés. Ez így is lett, a katalánok 2010 után ismét Bl-döntőt játszhatnak. Milyen érdekes, hogy az elődöntő napján a város futballcsapata már a döntőnél jár!

Férfi Bajnokok Ligája, Final Four, Köln, elődöntők:
Löwen – Barcelona 28-30 (12-12)
Löwen: Szmal, Fritz (kapusok), Bielecki 4, Cupic 4, Gensheimer 7 (2), Gunnarsson, Grötzki 1, Lund, Müller 1, Myrhol 2, Roggisch, Sesum 2, Schmid 1, Sigurdsson, Stefansson 4, Tkaczyk 1. Vezetőedző: Gudmundur Gudmundsson.
Barcelona: Sarics, Perez De Vargas (kapusok), R. Entrerrios 3, Garcia Lorenzana 5, Igropulo 1, Jernemyr, Nagy 2, Nöddesbo 1, Oneto 3, Rocas 2 (2), Romero, Rutenka 5, Sarmiento 1, Sorhaindo 1, Tomas 4, Ugalde 2. Vezetőedző: Xavi Pascal.
A másik mérkőzésen:
Ciudad Real (spanyol)-Hamburg (német) 28-23 (12-10)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik