Sport

Nézőtéri blokk Erdei drukkereinek

Speciálisan kialakított szurkolói blokkba szóló jegyet kapnak azok a magyar drukkerek, akik Atlantic Cityben szeretnék végignézni Erdei Zsolt következő mérkőzését.

Madár június 4-én a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok Byron Mitchell ellen lép ringbe az Egyesült Államokban.

A veretlen magyar bokszoló menedzsmentjének szerdai tájékoztatása szerint a híres amerikai mérkőzésszervező, Lou DiBella – az Erdeit is foglalkoztató DiBella Entertainment elnöke – azért döntött így, mert véleménye szerint tavaly novemberben, Erdeinek a Samson Onyango ellen pontozással megnyert mérkőzésén a magyar szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek Atlantic Cityben.

Madár (32 mérkőzés, 32 győzelem, 17 KO) és a korábban nagyközépsúlyú bajnok Mitchell (28 győzelem, 7 döntetlen, 1 vereség, 21 KO) június 4-én 10 menetes félnehézsúlyú összecsapást vív a nagyközépsúlyú csúcsütközet, a Carl Froch-Glenn Johnson meccs felvezető találkozójaként.

“Zsolt óriási sztár Magyarországon és az elmúlt évtized egyik legjobb európai bokszolója – idézte a menedzsment közleménye Lou DiBellát. – Benne lesz a nemzetközi közvetítésben, így a meccsét a hazai nézők is követhetik otthonról. Amikor legutóbb Atlantic Cityben bokszolt, sok odaadó és szenvedélyes szurkolóval érkezett. Lenyűgöző volt ezt látni.”

A magyar drukkerek a ticketmaster.com weboldalon, a “ZSOLT” jelszó megadásával vásárolhatják meg azokat a jegyeket, amelyek a különszektorba szólnak.

Ajánlott videó