Sport

Ibrahimovic nyakon rúgta Cassanót

Zlatan Ibrahimovic egy remekbeszabott fél ollóval, leszorított lábfejjel rúgott egy nyaklevest a szintén nem simulékonyságáról ismert csapattársának, Antonio Cassanónak.

Zlatan Ibrahimovicról köztudott, hogy véleményét nem rejti véka alá. Gyakran keveredik szópárbajba csapattársaival, edzőivel – néha mindez tettlegességig fajul. Van, aki imádja, akad, aki utálja emiatt. Megosztó személyiség, annyi szent. Akik szeretik, többnyire a pályán mutatott trükkjeiért éltetik, lévén, lényegében azt csinál a lábával és a labdával, amit csak akar.

Legutóbbi trükkje azonban garantáltan kiverte a biztosítékot, csapattársánál, Antonio Cassanónál biztosan. A jó Ibra a Milan bajnoki címének megszerzését követően a RAI Sport olasz tévétársaságnak nyilatkozó csapattársa fejét nézte labdának. A bajnoki cím feletti örömében, pusztán tréfából egy remekbeszabott fél ollóval, leszorított lábfejjel rúgott egy nyaklevest a szintén nem simulékonyságáról ismert csapattársának, majd, mint aki jól végezte dolgát, vigyorogva távozott.

Antoniónak jól láthatóan “ökölbe szorult a feje”. Ezen mi sem csodálkozunk…

Ibrahimovic nyakon suhintja Cassanót:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik