Sport

FTC: úgyis két meccs dönt

Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője nem keseredett el amiatt, mert hazai pályán kezdenek a KEK-döntőben.

Ahogy arról ma már írtunk, a ferencvárosi hölgyek a fináléban a spanyol Mar Alicante együttesével csapnak majd össze, az odavágót pedig a Népligetben játsszák le május elején. Elek Gábor, a gárda vezetőedzője szerint sorsszerű volt a sorolás.

„Az nem megy a végletekig, hogy mindig idegenben kezdünk. Ebben a kiírásban mind a négyszer otthon játszottuk a visszavágót, így nem ért meglepetés. Ezzel együtt kell élni, a kupa sorsa úgy is két meccsen dől el” – nyilatkozta a távirati iroda megkeresésére Elek Gábor.

Az NB I-ben elődöntős FTC-Rail Cargo Hungaria ebben a szezonban a nemzetközi porondon remekel. A KEK-ben már búcsúztatta a szlovák Banovsky HK Gabor (Bán) együttesét, a dán Viborgot (amely az utóbbi két BL-kiírásban diadalmaskodott), valamint két francia riválisát, a Toulont és legutóbb a Metz alakulatát, majd nemsokára következik az Alicante elleni finálé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik