Sport

A Coldplay írhatja a 2012-es olimpia dalát

Az egyik legnépszerűbb brit rockbandát kérhetik fel a hivatalos ötkarikás dal megírására és előadására a londoni olimpia nyitóünnepségén.

A 2012-es londoni olimpia hivatalos dalának megírására és előadására Chris Martint, a szigetország egyik legsikeresebb rockbandájának frontemberét és az általa vezetett Coldplay zenekart kívánják felkérni – számolt be egy neve elhallgatását kérő belső informátorra hivatkozva a brit Daily Mirror.

Ennél nagyobb megtiszteltetés nem érhet zenekart, hiszen tudvalevő, a megnyitóceremóniát várhatóan mintegy kétmilliárd televíziónéző követi majd élőben.

Az informátor szerint azért Chris Martin és bandája a legesélyesebb a felkérésre, mert óriási népszerűségnek örvendenek Nagy-Britanniában és világszerte. Éppen ezért a szervezők minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy Gwyneth Platrow hollywoodi színésznő férjét és zenekarát megnyerjék a feladatra. A zenekarra nem csak népszerűségük, hanem zenestílusuk miatt esett a választás: zenéjük hangzása, gyakori pátoszossága ugyanis tökéletesen passzol az olimpia üzenetéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik