Sport

Elmarad a körmös Körmenden

Nem bünteti meg a tulajdonos a MJUS-Fortress Körmend játékosait a két váratlan és megalázó vereség miatt.

A Körmend férfi kosárlabdacsapata az alapszakasz negyedik helyét szerezte meg, ezzel biztos résztvevője a felsőházi rájátszásnak. Csakhogy az első 24 meccset két arcpirító vereséggel fejezték be, emiatt a szurkolók és a vezetők is felhúzták szemöldöküket.

A vasiak az Albacomp legyőzése után kikaptak az ősi ellenség, a Zalaegerszeg elleni rangadón. Ez azért meglepő, mert a zalaiak már csak magyarokkal játszanak a bajnokságban. Ennél is nagyobb pofon volt a Debrecenben, a Factum ellen elszenvedett több mint húszpontos zakó.

Szabó-Forrai Zsolt, a klub ügyvezetője kilátásba helyezett egy nagyobb pénzbüntetést, de ez, a BB1.hu portál beszámolója szerint elmarad. A tulajdonos beszélgetett a játékosokkal, akik elmondták, feltehetően idegi és pszichikai okok vezettek a vereségekhez.

A játékosok ígéretet tettek arra, hogy a Kecskemét elleni negyeddöntőben odateszik magukat, és feledtetik a klubhoz méltatlan pofonokat. Szabó-Forrai Zsolt a találkozó után elmondta, most összefogásra van szükség, és ebben partnere lesz a szakmai stábnak.

A rájátszás párosítása:

Szolnoki Olaj – Pécsi VSK-PANNONPOWER
Albacomp – Falco-Szova KC Szombathely
Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK
MJUS-Fortress Körmend – T.O.M.Controll – Kecskeméti KSE

A negyeddöntős összecsapások az egyik fél harmadik sikeréig tartanak. Az első meccseket április 9-én, szombaton rendezik.

AJÁNLOTT LINK:

Szabó-Forrai szíve megenyhült (BB1.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik