Sport

A sírból jött vissza a New York

A rájátszásért küzdő Rangers 0-3-ra állt a Boston ellen, de innen is visszakapaszkodott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A Boston már korábban biztosította helyét a hamarosan kezdődő rájátszásban, a New York Rangersnek viszont még az alapszakasz utolsó hetében is küzdenie kell érte.

A Bocsok persze ettől függetlenül nem adták ajándékba a pontokat, már az első harmadban kétgólos előnyre tettek szert idegenben, majd a meccs felénél újabb találatot jegyeztek. Ekkor semmi sem utalt arra, hogy a Rangersnek innen még van visszaút, de Vinny Prospal másképp gondolta, az ő két góljával csapata visszajött a mérkőzésbe.

Drámai végjátékot hozott a találkozó, a New York négy perccel a végső dudaszó előtt még vereségre állt, ekkor azonban sorrendben háromszor is eredményesek voltak, így végül közönségük tombolásától kísérve 5-3-ra megnyerték az összecsapást. A Rangers rájátszást érő pozíciójára még a Carolina lehet veszélyes a Keleti főcsoportban.

A nap másik mérkőzésén a San Jose Sharks hazai környezetben 6-1-re legyőzte a Los Angeles Kings együttesét, ezzel az élen végzett a Nyugati főcsoport Csendes-óceáni csoportjában.

A New York Rangers fordítása:

Eredmények:

San Jose Sharks-Los Angeles Kings 6-1
New York Rangers-Boston Bruins 5-3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik