Sport

Bryant vezetésével nyert a Lakers

A címvédő a legutóbbi 13 meccsén 12-szer győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

A Los Angeles Lakers eredményes hajrával négy ponttal győzött a vendég Portland Trail Blazers ellen az NBA legutóbbi játéknapján.

A vasárnapi rangadón a Lakers sztárja, Kobe Bryant 22 pontjából 10-et az utolsó játékrészben szerzett, így komoly érdemeket szerzett csapata sikerében. A címvédőnek úgy sikerült nyernie, hogy nélkülözte a durvaság miatt két meccsre eltiltott centerét, Andrew Bynumot.

Dirk Nowitzki 20 ponttal járult hozzá a Dallas sikeréhez a Golden State ellen, csapata már biztosan a rájátszás résztvevője.

Paul Millsap 35 pontja ellenére kikapott Houstonban a Utah, a hazaiak első tripla duplájukat (három statisztikai mutatóban kétszámjegyű teljesítményüket) érték el az idényben Kyle Lowry 28 pontjával, 11 lepattanójával és 10 gólpasszával.

A Toronto 1,4 másodperccel a vége előtt szerezte a győztes kosarat Oklahoma Cityben, ezzel a kanadaiak 14 idegenbeli kudarc után nyertek ismét.

Az ígéretes szezonrajtot produkáló New York utóbbi hat találkozójából az ötödiket veszítette el, a Knicks mindössze 7/8-as mérlegnél tart, amióta szerződtette a “dobógép” Carmelo Anthonyt.

A Los Angeles Lakers – Portland meccs összefoglalója:

Eredmények:

Washington Wizards-New Jersey Nets 98-92
Atlanta Hawks-Detroit Pistons 104-96
Milwaukee Bucks-New York Knicks 100-95
Los Angeles Clippers-Phoenix Suns 99-108
Minnesota Timberwolves-Sacramento Kings 95-127
Houston Rockets-Utah Jazz 110-108
Oklahoma City Thunder-Toronto Raptors 93-95
Dallas Mavericks-Golden State Warriors 101-73
Los Angeles Lakers-Portland Trail Blazers 84-80

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik