Sport

Legyőzte a Knicks a Miamit

Carmelo Anthony 29 ponttal vezette győzelemre a New Yorkot az NBA keleti rangadóján.

Az átváltozott és jelentősen megerősödött New York Knicks Floridába látogatott magyar idő szerint hétfőn hajnalban, ez pedig nem jelentett mást, mint a liga fiatal szupersztárjainak randevúját: a hazaiaknál Chris Bosh, Dwyane Wade és LeBron James is hadra fogható volt, a túloldalon Anthony mellett ott volt Amare Stoudemire is.

Eleinte a miami uralta a meccset, a Knicks azonban fokozatosan dolgozta le első negyedben összeszedett hátrányát, így mínusz egyről várhatta az utolsó etapot. A meccs vége felé közeledve eljött a szintén friss szerzemény Chauncey Billups ideje, a rutinos irányító elsüllyesztett egy hármast, majd több jó támadást is vezetett, a döntő momentumnak pedig végül Stoudemire LeBron Jamesen bemutatott blokkja bizonyult.

Anthony 29, Billups és Stoudemire 16-16 ponttal zárt, a túloldalon James 27, Bosh 20, Wade pedig mindössze 12 egységet szorgoskodott össze, igaz utóbbi kilenc asszisztot is kiosztott.

A regnáló bajnok Los Angeles Lakers az Oklahoma City Thunder vendégeként tudott diadalmaskodni, Pau Gasol 18 ponttal és 11 lepattanóval vezette győzelemre a hollywoodi sztárgárdát. Kobe Bryant 17-el, Kevin Durant 21-el zárt.

A ligaelső San Antonio Spurs hazai pályán verte a Memphis Grizzliest.

Eredmények:
Indiana Pacers-Phoenix Suns 108-110 – hosszabbítás után
Oklahoma City Thunder-Los Angeles Lakers 87-90
Cleveland Cavaliers-Philadelphia 76ers 91-95
Minnesota Timberwolves-Golden State Warriors 126-123
Orlando Magic-Charlotte Bobcats 100-86
Toronto Raptors-Dallas Mavericks 96-114
New Orleans Hornets-Houston Rockets 89-91
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 95-88
Miami Heat-New York Knicks 86-91
Portland Trail Blazers-Atlanta Hawks 83-90

Ajánlott videó

Olvasói sztorik