Sport

Változás az All Star-keretben

A légiósok kosárlabdacsapatában több helyen is módosult az összeállítás.

A szerdán és csütörtökön lejátszott kosárlabda-Magyar Kupa-negyeddöntők során Marcus Moore kisebb sérülés miatt kiesett, és nem lehet ott a szombati gálán – derül ki a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos honlapján közzétett cikkből.

A cserék közül a kecskeméti Siriscevic is kihagyni kényszerül a mérkőzést, őt fegyelmi okokból nem engedi el a klubja, míg Kyle Wilson külföldre igazolt, őt a kaposvári Daniel Werner helyettesíti, míg Pór Péter behívta a soproni Darian Townest is. Josh Wilson játéka kérdéses, mert a felesége bármelyik pillanatban szülhet, így Thomas Kelley biztosan ott lesz. Mindeközben a szoljon.hu cikkéből megtudhatjuk, hogy Ivory Clark sem teszi tiszteletét a gálán, a Kecskemét elleni mérkőzésen sérült meg, az amerikai erőcsatár így inkább pihen.

Sztojan Ivkovics egészségügyi okok miatt lemondta a szereplést, így sem a kispadon, sem a Divac Teamben nem lesz ott, Völgyi Péter pedig egyéb elfoglaltságokra hivatkozva nem jelenik meg a rendezvényen. A légiósok csapatának irányításába így Pór Péter segítője, Dragan Alekszics segít be.

Hír még, hogy a Szerb Olimpiai Bizottság teljes vezetése Budapestre érkezik, a MOB és a SZOB elnökei pedig 14 órakor, sajtótájékoztató keretein belül számolnak majd be a két fél tárgyalásainak eredményéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik