Sport

Hantuchova és Almagro diadala

A szlovák hölgy olasz riválisát győzte le a thaiföldi tenisztornán. A spanyol Dolgopolovot verte.

A negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchova nyerte meg vasárnap a thaiföldi Pattayában rendezett, 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornát.

A fináléban az olasz Sara Erranit kiütő, 27 éves győztes pályafutása negyedik WTA-serlegét szerezte meg, legutóbb 2007-ben diadalmaskodott Linzben.

Eredmény, döntő:

Hantuchova (szlovák, 4.) – Errani (olasz, 8.) 6:0, 6:2

Az első helyen kiemelt Nicolas Almagro nyerte meg a brazíliai Costa do Sauipe-on rendezett, 470 200 dollár összdíjazású salakpályás férfi tenisztornát, miután a szombati döntőben legyőzte a negyedikként rangsorolt ukrán Alekszandr Dolgopolovot.

Az ugyanott 2008-ban is diadalmaskodó spanyol játékos pályafutása nyolcadik trófeáját hódította el, míg Dolgopolovnak ez volt az első ATP-fináléja.

Eredmény, döntő:

Almagro (spanyol, 1.) – Dolgopolov (ukrán, 4.) 6:3, 7:6 (7-3)

Az első helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco simán legyőzte a 2009-ben US Open-bajnok argentin Juan Martin del Potrót, a másodikként rangsorolt francia Gael Monfils azonban csuklósérülés miatt nem állt ki a kanadai Milos Raonic ellen az 531 ezer dollár összdíjazású, San Jose-i keménypályás férfi tenisztorna szombati elődöntőjében.

Eredmények – elődöntő:

Verdasco (spanyol, 1.) – del Potro (argentin) 6:4, 6:4
Raonic (kanadai) – Monfils (francia, 2.) játék nélkül

Ajánlott videó

Olvasói sztorik