Sport

A pécsi légiós is ott lesz az All Star Gálán

Gdyniában bemutatóznak a legjobb női kosárlabdázók március 8-án. Ott lesz a meccsen Alexandria Quigley is.

Kihirdette a női kosárlabda EuroLiga All-Star gála csapatait a FIBA Europe. A magyar csapatok csak egyetlen játékos erejéig érintettek, a Pécs amerikai légiósa megérdemelten került a legjobbak közé, annak ellenére, hogy a baranyaiak kiestek az Euroligából spanyol ellenfelükkel szemben.

Van egy másik exmagyar kosaras is a nem európai csapatban, ő Angel McCoughtry, aki nemrég még az MKB-Euroleasing Sopron játékosa volt, ám később elhagyta a hűség városát és a Fenerbahcéhoz igazolt.

A legjobb európai játékosokat felvonultató keretben a Celine Dumerc, Sandrine Gruda (UMMC Jekatyerinburg), Alba Torrens, Sancho Lyttle (Halcon Avenida Salamanca) és Amaya Valdemoro (Rivas Ecopolis) alkotta kezdőötös mellett Yelena Leuchanka (Wisla Can-Pack Krakow), Ewelina Kobryn (Wisla Can-Pack Krakow), Eva Viteckova (ZVVZ USK Praha), Justyna Zurowska (Gorzow), Liron Cohen (Beretta Famila Schio), Hana Horakova (Fenerbahce), Elina Babkina (Lotos Gdynia) kapott helyet.

Az Európán kívüliek csapatában a Seimone Augustus, Sylvia Fowles (Galatasaray), Angel McCoughtry (Fenerbahce), Candice Dupree (Good Angels Kosice) és Monica Wright (Lotos Gdynia) kezdő mellett Rebekkah Brunson (Ros Casares), Tina Charles (Nagyezsda Orenburg), Megan Mahoney (Cras Basket Taranto), Catherine Joens (Bourges Basket), Dewanna Bonner (Rivas Ecopolis), Sue Bird (Szpartak Moszkva) és Alexandria Quigley (Pécs 2010) szerepel majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik