Sport

Újra belelendült a Miami

Az NBA vasárnapi játéknapján egyedül a New Jersey Nets nem tudott otthon nyerni.

Négy mérkőzést rendeztek vasárnap este az észak-amerikai kosárlabdabajnokságban, a találkozókra azért került sor ilyen „korán”, mivel este a szurkolók figyelme a Super Bowlra összpontosult.

Elsőként a Miami Heat lépett pályára, a floridai gárda a Los Angeles Clipperst fogadta. Az első negyed kiegyenlített játékát követően a hazaiak végül könnyedén harcolták ki az újabb győzelmet, mely sorozatban már a hatodik volt nekik.

A hazaiak azt is el tudták viselni, hogy LeBron James nem fogott ki túl jó napot, Dwyane Wade lett így a napi pontkirály a maga 28 egységével. Blake Griffin a túloldalon 21 pontja mellé lekapott 16 lepattanót, elkönyvelve szezonbéli 42. dupla-dupláját.

Egy keleti rangadóra is sor került vasárnap este, a Boston Celtics az Orlando Magicet fogadta. Úgy tűnt, a vendégek nyerni utaztak a Gardenbe, azonban a Kelták fokozatosan vették át az irányítást, végül kétség sem férhetett sikerükhöz.

Rondo 26 pontot jegyzett, míg a nemrég visszatérő Kendrick Perkins lekapott 13 lepattanót. Ray Allen már csak karnyújtásnyira van attól, hogy megdöntse Reggie Miller alapszakaszra vonatkozó triplarekordját. Marquis Danielst hordágyon kellett levinni a pályáról egy Gilbert Arenasszal történő ütközést követően.

A New York Knicks Amare Stoudemire 41 pontjának köszönhetően verte a Philadelphia 76erst hazai pályán, míg a New Jersey Nets hazai pályán zakózott az Indiana Pacers ellen.

Eredmények:
Miami Heat-Los Angeles Clippers 97-79
New Jersey Nets-Indiana Pacers 86-105
New York Knicks-Philadelphia 76ers 117-103
Boston Celtics-Orlando Magic 91-80

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik