Sport

Kiütötte ellenfelét a Fehérvár

A Sapa Fehérvár AV19 együttese hazai pályán 6-1-re verte az Olimpija Ljubljanát.

Nagyon jól kezdte a Fehérvár a meccset, előbb Johansson pofozott közelről a hálóba egy korongot Mihály vissza passza után, majd kisvártatva Vas Márton lépett ki emberhátrányban és lőtt védhetetlenül Chabera kapus mögé. A koronát az első harmadra Sofron István tette fel, Ladányi, Vas, Sofron volt a korong útja, a fiatal hokis közelről köszönt be.

A második felvonás már jóval kiegyenlítettebb játékot hozott, nem adta könnyen magát a Ljubljana, a vendégek az utolsó szalmaszálba kapaszkodtak. Már mindenki visszaszámolt a játékrész végén, amikor Sofron egy bulielhozatal után kapásból lőtt a kapuba, 4-0 volt ide a záró etap előtt.

Kellemesen csordogált a játék az utolsó felvonásban, az Olimpija ugyan több helyzetet dolgozott ki eleinte, Hetényi azonban egészen az 51. percig állta a sarat, ekkor azonban Pavlin megszerezte a szépítő találatot. A hajrába érve a szlovén csapat 19-re lapot húzott, a kapus helyett is mezőnyjátékos volt a jégen, Johansson lőtt az üres kapuba, majd az utolsó minutumban Benk András is betalált egy szóló végén, beállítva a 6-1-es végeredményt.

Eredmény:
Sapa Fehérvár AV19 – Olimpija Ljubljana 6-1 (3-0, 1-0, 2-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik