Sport

Kosárlabda: gondban a Kaposvár és a ZTE

Mindkét klubot feljelentették, és így pontokat vonhatnak le tőlük a férfi bajnokságban.

A BB1.hu kosaras portál figyelemmel kíséri a két egyesült aktuális problémáját. A Kaposvárt a nagy öreg Orosz László jelentette fel, mert szerinte a klub még nem fizette ki teljes tartozását.

A KKK szerint az összeget már kifizették egy bt.-nek, majd aztán mégis elismerték, hogy valamennyivel tartoznak a centernek. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Versenybizottsága a jövő hétre berendelte a feleket, hogy tisztázzák az ügyet.

A Zalaegerszeg is tartozik még egyes játékosainak (két korábbi tett az ügyért), így a Versenybizottság figyelmeztette őket, ha nem törlesztenek, minden fordulóban pontot vonnak le a bajnoki címvédőtől. Huzamosabb hiányosság után akár ki is zárhatják őket az A-csoportból.

A ZTE vezetői csütörtökön közleményt adtak ki, melyben elismerték, hogy vannak tartozások, de a szövetség illetékes szervezetének álláspontjával és határozatával nem értenek egyet, így fellebbezést nyújtanak be. A fellebbezés azt jelenti, hogy a pontlevonás biztosan nem lép még életbe egy ideig.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fellebbez a ZTE (bb1.hu)
Bajban a ZTE és a Kaposvár (bb1.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik