Sport

Az NFC erősebb az NFL-ben

A profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Pro Bowlnak nevezett All Star-mérkőzésén a Nemzeti főcsoport (NFC) csapata 51-44-re verte az Amerikai Főcsoport (AFC) válogatottját.

Kapcsolódó cikkek

Érdekes, hogy az Amerikai főcsoport (AFC) csapata csak a második negyed végén, 0-42-es állásnál szerezte az első pontjait, a végén azonban szorossá tette a fálamérkőzést Honoluluban, az Aloha Stadionban, ahová a 2010-es miami kitérőt követően visszatértek a legjobbak.

A Super Bowlra készülő Green Bay Packers és Pittsburgh Steelers játékosai ugyanakkor nem vettek részt a vasárnapi partin, mivel csapataikkal a nagydöntőre, Super Bowlra készülnek, és hiányzott Tom Brady, az MVP-cím első számú várományosa is, aki sérülése miatt nem szerepelt.

A Nemzeti főcsoport (NFC) válogatottja 51-44-es győzelmével 21-20-re alakította az AFC-vel szembeni örökmérleget. Illik megemlíteni továbbá, hogy 2006 után lett ismét egy védő a legjobb játékos, jelesül DeAngelo Hall, a Washington Redskins cornerbackje, aki két labdaszerzéssel tűnt ki, és az egyik ilyen, egy fumble után touchdownt ért el – a jutalma egy vadiúj Cadillac lett.

Pro Bowl:
Nemzeti főcsoport (NFC)-Amerikai Főcsoport (AFC) 55-41

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik