Sport

Kifizették Királyt, nincs kecskeméti pontlevonás

A volt szakosztály-menedzsernek ötmillió forinttal tartozott a Kecskemét SE, a kosárklub most kifzette az összeget.

Mi is írtunk arról a furcsa ügyről, amely miatt veszélybe kerültek az idén a férfi kosérlabda-bajnokságban remekül szereplő T.O.M. Controll Kecskeméti KSE eddig összegűjytött pontjai.

Király Sándor, a klub korábbi szakosztály-menedzsere feburár 1-jéig követelte egykori munkáéja után járó maradék 5 millió forintját. Az ügy már a szövetséghez került, amely közölte, ha nem kapja meg a szerződésben megfogalmazott összeget az egykoron a Diósgyőrben a női csapattal sikeres sportember, pontokat vonhatnak le a csapattól.

Nos, a klub honlapján Sztojan Ivkovics szakmai igazgató jelentette be, hogy a kifizetés megtörtént:

“A csapat játékosai és edzői megértették, hogy most egy kicsit várniuk kell majd a pénzükre, hiszen Király követelésének határideje nagyon közelített. A szponzorok is segítettek, sokuktól korábban kaptuk meg a pénzünket. Ismét bebizonyosodott, hogy milyen nagy összefogás van Kecskeméten. Nincsen többé Király-ügy” – mondta a rá jellemző rejtett humorral a szakmai igazgató.

A Kecskemét elsődleges célja a nyolc közé jutás, és erre minden esélye meg is van. Szombaton a Szedeákkal játszik a csapat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik