Sport

NBA: megvannak az All Star-gála kezdőcsapatai

A sérült Jao Minget is beválasztották a szurkolók, pedig nem játszhat. A San Antonio egy játékost sem ad.

A kínai center mellett – aki biztosan nem játszik, sőt, pályafutása is veszélybe került – nyugaton a Los Angeles Lakersszel ötszörös bajnok Kobe Bryant, illetve Chris Paul (New Orleans), Kevin Durant (Oklahoma City) és Carmelo Anthony (Denver) lett tagja az alapötösnek.

Mivel a 229 centis Jao nem játszhat, a center személyéről majd David Stern, a liga első embere dönt. Érdekesség, hogy a rajongók egyetlen játékost sem választottak be a kezdőbe a 39 győzelemmel és 7 vereséggel magasan ligaelső San Antonio Spursből.

Keleten a Miami Heat olimpiai bajnok csillagai, Dwyane Wade és LeBron James a várakozásnak megfelelően ott lesznek a feldobásnál majd a Los Angeles-i Staples Centerben, csakúgy mint Dwight Howard (Orlando), Amare Stoudemire (New York) és Derrick Rose (Chicago).

Stoudemire az első Knicks-kosaras Patrick Ewing 1997-es szereplése óta, míg Rose a Bulls első kezdője Michael Jordan 1998-as játékát követően.

A szurkolók interneten adhatták le voksaikat, és a legtöbben – 2 380 016-an – Bryantre szavaztak. Keleten talán kisebb meglepetésre nem a Heat sztárjaira, hanem Howardra érkezett a legtöbb voks, szám szerint 2 099 204.

A mérkőzést február 20-án rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik