Sport

Már megint bajok vannak Körmenden

Kétszer is kikapott a bajnokságban, szerdán pedig kiesett a Magyar Kupából a csapat: a pénztelenség miatt?

Ahogyan arról beszámoltunk, Sabáli Balázs együttese nem tudta ledolgozni hétpontos hátrányát a PVSK-val szemben a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a sorozattól.

A csapat a bajnokságban is kikapott a legutóbbi fordulókban, másfél hete például a nyolcba igyekvő Sopron otthonában.

Sabáli Balázs vezetőedző a Nemzeti Sport csütörtöki számában sejtelmesen fogalmazott: szerinte nem csak szakmai okai vannak a legutóbbi kudarcoknak. Érhető, hogy a klub vezetői reagáltak a szakember szavaira.

A BB1.hu oldalon (is) olvasható közlemény lényege, hogy a klub megbeszélést kezdeményez a játékosokkal és a szakmai vezetőkkel a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A Körmend vezetőségének közleménye:

Szeretnénk tájékoztatni az elmúlt mérkőzéseken látottak alapján – a két vereség és a Magyar Kupától történő búcsúzás után – érthetően elégedetlen szurkolóinkat, hogy a klub vezetése megbeszélést kezdeményezett a csapat játékosaival és a szakma képviselőivel.

A hétvégi, szolnoki mérkőzés közeli időpontjára való tekintettel hétfőn ülünk le és beszélünk meg mindent, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy a csapat teljesítménye elmarad a jogosan elvárttól. Természetesen szó lesz a pénzügyi helyzetről is. A megbeszélést követően, a jövő hét közepén bővebb tájékoztatást teszünk majd közzé az ott történtek, elhangzottak alapján.
Addig kérjük szurkolóink türelmét és támogatását a fontos hétvégi rangadón.

A MJUS-Fortress Körmend vezetősége

A Körmend már a bajnokság kezdetekor nehéz helyzetben volt, egy ideig el sem fogadták a klub licenszét, végül mégis elindulhattak a ligában. Sőt, három amerikait is szerződtettek, és a bajnokság első felében győzelmet győzelemra halmoztak.

Ismerve a magyar viszonyokat, nem lenne meglepő, ha a pénztelenség valóban összefüggésben állna az újdonsült eredménytelenséggel…

AJÁNLOTT LINK:

A pénzügyi helyzetről is beszélnek Körmenden (bb1.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik