Sport

Forsberg visszatér az NHL-be

A legendás svéd játékos ismét magára öltheti a Colorado Avalanche mezét.

Az előző két évben a svéd Modo csapatát erősítő Peter Forsberg vasárnap már régi-új csapatával, a tengerentúli profiligában (NHL) szereplő Colorado Avalanche-zsal tréningezett, és a denveriek edzője, Joe Sacco szerint meglehet, hogy a St. Louis Blues elleni hétfői meccsen már játszik.

A szurkolók örülnének a visszatérésének, rengetegen lesték meg edzés közben, a drukkerek többsége 21-es mezt viselt, aki meg nem, az meg svéd zászlót lobogtatott. A gyakorlás után a sérülései miatt korábban a visszavonulását fontolgató Stanley Kupa-győztes, világ- és olimpiai klasszis a gyakorlást követően elmondta, jól érezte magát, egyelőre fizikai állapotával minden rendben, persze kérdés, hogy mennyire tudja majd ismét felvenni az NHL ritmusát…

Peter Forsberg – aki egyébként vasárnap estig szerződést még nem írt Coloradóval – pályafutása során nem kevesebb mint 13 szezont húzott le a tengerentúli profiligában, a denveri csapaton kívül a Quebec Nordiquesban, a Philadelphia Flyersben és a Nashville Predatorsban is szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik