Sport

Anthony lenyomta a Pacerst

A Denver Nuggets együttese hazai pályán 121-107-re legyőzte a Pacers gárdáját az NBA-ben.

Carmelo Anthony az utóbbi időben igencsak megosztja a Denver Nuggets szurkolótáborát, vannak akik még mindig bíznak benne, hogy végül Coloradóban hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését és marad, a többiek pedig már szívesen látnák, ha elcserélnék egy másik csapatba. Jelen állás szerint biztosra vehető, hogy nem megy a New Jersey Netsbe.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, azaz az NBA magyar idő szerint hétfő hajnali játéknapján mindössze egyetlen mérkőzésre került sor, a Nuggets a négymeccses vereségszériában lévő Indiana Pacers gárdáját fogadta.

A Pepsi Center publikuma nem egyszer fütyülte már ki a szezonban a játékost, azonban legutóbb a szeretetüket fejezték ki a szimpatizánsok, Anthony ezt pedig fantasztikus teljesítménnyel hálálta meg: összesen 36 ponttal vezette győzelemre együttesét, ebből 23-at a harmadik negyedben hintett, amikor a vendégek kezdtek visszajönni a meccsbe. A triplavonalon túlról nyolcból hat kísérlete sikeres volt (mind a harmadik felvonásban), márpedig ez pályafutása legtöbb hármasa egy meccsen. Korábban öt tripla volt a rekordja, még a 2003-as újoncévében.

A brazil center, Nené dupla-duplával, 15 ponttal és 10 lepattanóval segítette övéit. A túloldalon a mérkőzés Tyler Hansbroughról szólt, aki karriercsúcsot jelentő 27 egységet jegyzett, emellé lekapott tíz lepattanót is.

A Denver egyébként ezzel visszavágott az Indianának a novemberi vereségért, a Pacers akkor a harmadik felvonásban az első húsz dobását értékesítette (mindössze egyet hagyott ki a negyedben), végül megsemmisítő, 144-113-as győzelmet aratott.

Eredmény:
Denver Nuggets – Indiana Pacers 121-107 (27-30, 32-21, 34-27, 28-29)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik