Sport

NHL: Roloson megint kibabrált a Washingtonnal

Dwayne Roloson, a Tampa Bay Lightning kapusa a Washington Capitals mumusa.

A Tampa hálóőre januárban már másodszor nullázta le a Washington Capitalst. Övéi 4-én 1-0-ra, most góljaik számát megtriplázva 3-0-ra győzték le a fővárosiakat Roloson ezúttal 23 lövésnek álltja útját, amellyel az 1996 óta tartó pályafutása 26. kapott gól nélküli meccsét produkálta.

Corey Crawford, a Chicago Blackhawks portása szintén falat húzott a kapuja elé az Colorado Avalanche ellen 4-0-ra nyert partin, amelyen 24 denveri próbálkozást hárítva zsinórban második shutoutját jegyezte, miután az előző mérkőzésen a New York Islanders támadóit is megbabonázta.

Az Anaheim Ducks a három gólja mellett egy gólpasszt is kiosztó Bobby Ryan vezetésével intézte el a St. Louis Bluest, míg Pittsburgh Penguins három vereség után először nyert Sidney Crosby nélkül. Úgy verte a Montreal Canadienst, hogy öt góljából négyet is emberelőnyben szerzett.

Dan Bylsma, a “pingvinek” vezetőedzője még a szerdai mérkőzés előtt elmondta, hogy a január 5-én agyrázkódást szenvedett Crosby csak akkor tér vissza a csapatba, ha teljesen rendbe jön.

NHL, alapszakasz, 92. játéknap:
Anaheim Ducks-St. Louis Blues 7-4
Chicago Blackhawks-Colorado Avalanche 4-0
Tampa Bay Lightning-Washington Capitals 3-0
Montreal Canadiens-Pittsburgh Penguins 2-5

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik