Sport

Kásás újra a Kemény-csapatban

A Pro Recco légiósa csak a második összetartásra jön, Kiss Gergely viszont már az elsőn ott lesz a többiekkel.

A válogatottban hosszú ideje nem szerepelt, s most visszatérő két klasszis játékos meghívásáról a szakvezető kedden tájékoztatta a nemzeti együttes honlapját, a vlv.hu oldalt, megerősítve egyszersmind azt, hogy keretet csak a bajnokság befejezése után, a nyári, sanghaji vb-re való felkészülés kezdetekor hirdet, addig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi ki a meghívókat.

A három közös edzést előirányzó 2011-es első gyakorláson, amely 10-én és 11-én a szentendrei Vizes Nyolcas uszodában lesz, két újonc vehet részt: a bajnok Vasasban pólózó Fülöp Bence és a honvédos Salamon Ferenc. A január 23. és 25. közötti újabb összetartásra már jönnek a “külföldiek” is, azaz az Olaszországban, a Pro Reccónál légióskodó Kásás Tamás és a kétszeres olimpiai győztes Madaras Norbert, továbbá a horvát Primorje Rijekában játszó egyszeres olimpiai bajnok Varga fivérek, Dániel és Dénes.

Az első táborra meghívottak:
kapusok: Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Fülöp Bence, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton

“Nagy várakozással tekintek az edzések elé – nyilatkozta a honlapnak Kemény Dénes. – Tekintettel arra, hogy tavasszal sokszor fogok találkozni a fiúkkal, úgy gondolom, hogy ennyi edzésnek már lehet kézzelfogható haszna a pillanatnyi forma szempontjából és a nyári erőállapotot illetően is. Egyébként könnyen előfordulhat, hogy később még olyanok is kapnak meghívót, akik nem szerepelnek a most közzétett 16-os listán, illetőleg nincsenek a külföldről hazahívott négy játékos között.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik