Sport

NFL: Favre jött, látott – megsérült

Brett Favre, a Minnesota Vikings irányítója felépült a Chicago Bears elleni mérkőzésre, de azon újra megsérült.

Brett Favre tudta vállalni a játékot a hétfő esti rangadón, és szenzációsan, egy 29 yardos touchdown-passzal kezdett. A második negyedben azonban ismét megsérült a Minnesota legendás irányítója, miután feje a jeges talajnak csapódott, miközben Corey Wootton földre vitte.

A mérkőzésre nyitott játéktéren, hóesésben, a minneapolisi egyetem otthonául szolgáló TCF Bank Stadionban került sor, mivel a Vikings csarnoka, a Metrodome tetőszerkezete a múlt héten részben beomlott. A Chicago Bears végül sima, 40-14-es győzelmet aratott, ezzel bejutott a rájátszásba.

Jay Cutler, a “medvék” irányítója három touchdownt érő átadással rukkolt elő, míg Favre helyettese, Joe Webb kétszer is eladta a labdát. A Minnesota vereségének egyik oka éppen az volt, hogy a meccs során ötször veszítette el a labdát, szemben a Chicago egy labdaeladásával.

A hétfő esti rangadó hőse Devin Hester volt, a Bears futójátékosa rúgás után a 14. TD-jét szerezte a profiligában, ezúttal egy Vikings-puntot követően 64 yardot száguldott a labdával a célterületig.

NFL, alapszakasz, 15. játékhét (Monday Night Football):
Minnesota Vikings-Chicago Bears 14-40

Ajánlott videó

Olvasói sztorik