Sport

NHL: nagyon elverték Ovecskinéket

A New York Rangers 7-0-ra páholta el a hullámvölgybe került Washington Capitalst.

A korábbi ligaelső fővárosi csapat zsinórban a hatodik vereségét szenvedte el – mind közül a vasárnapi, New York Rangerstől elszenvedett “zakója” volt a legcsúnyább, hiszen a soros rivális hétszer számolt rá, miközben a Capitalsnak még a becsületgól sem jött össze.

Henrik Lundqvist 31 védéssel szezonbeli ötödik shutoutját jegyezte, míg elől elsősorban a duplázó Ryan Callahan jeleskedett, míg Marc Staal és Brandon Dubinsky egy-egy góllal, illetve gólpasszal zárta a meccset, amelyen a Rangersnek 20 kapura lövés is elegendő volt a sima győzelemhez.

“Azt hiszem, itt az idő arra, hogy kicsit megnyugodjunk, ellazuljunk. Az, hogy sorozatban hatszor veszítettünk, hatalmas terhet rak az edzők és a játékosok vállára, ugyanakkor egyáltalán nem szabad a rossz sorozatra gondolnunk, csak akkor jöhetünk ki a gödörből, ha megnyugszunk, és nem kezdünk el kapkodni” – mondta a Washington Capitals orosz sztárja, Alekszandr Ovecskin, aki négy kapura lövéssel és verekedés miatt ötperces kiállítással zárta a vasárnap esti találkozót.

NHL, alapszakasz, 64. játéknap:
New York Rangers-Washington Capitals 7-0
Anaheim Ducks-Minnesota Wild 6-2
Edmonton Oilers-Vancouver Canucks 1-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik