Sport

London, 2012: 30 ezer jegy a magyaroknak

A MOB hivatalos utazási irodája ötkarikás csomagjaival mintegy két-háromezer drukkernek kínál londoni szurkolási lehetőséget.

A londoni olimpiai hivatalos jegyértékesítője – amint a keddi sajtótájékoztatón elhangzott – január 30-ig várja a visszaigazolást a szervezőktől, az értékesítés pedig március 1-jén kezdődhet.

Kamuti Balázs sportigazgató elmondta: a belépők jóval drágábbak lesznek, mint Pekingben, a legolcsóbb tikett 8 500 forintba, a legdrágább – a megnyitóra – 725 ezer forintba kerül. Az úszás- és atlétikadöntőkre a legolcsóbb jegyért 21 200 forintot, a kajak-kenu-finálékért 14 900 forintot kell fizetni.

A MOB -bal szerződésben álló utazási iroda hatéjszakás turnusokban kínál olimpiai csomagokat, melyek közül a legolcsóbb csomag – kétcsillagos hotelben, négyágyas szobában – 610 ezer, a legdrágább – négycsillagos szállodában, kétágyas szobában – 1,4 millió forintba kerül. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a belépőket.

Egyéni jegyvásárlásra is van lehetőség, ebben az esetben az iroda sorsolással dönt az eladásról. A szurkolók közvetlenül a szervezőbizottságtól, és a többi EU-ország olimpiai bizottságától is vehetnek belépőket. A jegyekkel aznap ingyen lehet használni a tömegközlekedési eszközöket.

A szurkolók további információkat a csomagokról és a jegyárakról a www.szurkoljlondonban.hu honlapon találhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik