Sport

NFL: Peyton Manning megint leszerepelt

Peyton Manning, az Indianapolis Colts sztárirányítója négyszer adta el a labdát a vendég Dallas Cowboys ellen hosszabbításban elveszített mérkőzésen.

A korábbi négyszeres alapszakasz MVP (legértékesebb játékos), a liga legjobb irányítójának tartott Peyton Manning ismét felemás teljesítményt nyújtott, ahogy tette az előző két meccsen is.

A két touchdownt érő passza és 365 yardja megsüvegelendő teljesítmény, ám a labdát vasárnap este is könnyűszerrel szórta el. Négyszer is az ellenfélnek passzolt, a negatív mérleggel, a vasárnapi győzelmét követően 4-8-cal álló Dallas pedig köszönte szépen, és ebből két alkalommal, Orlando Scandrick és Sean Lee révén touchdownt szerzett.

Manning a legutóbbi három meccsen, amelyet kivétel nélkül elbukott a Colts, összesen hétszer adta el a labdát, abból az egyik a csapata vereségét jelentette a New England Patriots ellen, négyből pedig touchdownt szerzett az ellenfél, egy hete a San Diego Chargers, most a Dallas.

A Cowboys remekül kezdte meccset, de hiába vezetett 17-0-ra, majd 27-14-re, végül csak hosszabbításán tudott diadalmaskodni, a mindent eldöntő pontokat David Buehler szerezte 38 yardos mezőnygólból. Az újabb vereséggel 6-6-ra módosult az Indianapolis idei mérlege.

NFL, alapszakasz, 13. játéknap:
Miami Dolphins-Cleveland Browns 10-13
Green Bay Packers-San Francisco 49ers 34-16
Kansas City Chiefs-Denver Broncos 10-6
Minnesota Vikings-Buffalo Bills 38-14
Detroit Lions-Chicago Bears 20-24
Tennessee Titans-Jacksonville Jaguars 6-17
New York Giants-Washington Redskins 31-7
Cincinnati Bengals-New Orleans Saints 30-34
San Diego Chargers-Oakland Raiders 13-28
Tampa Bay Buccaneers-Atlanta Falcons 24-28
Seattle Seahawks-Carolina Panthers 31-14
Arizona Cardinals-St Louis Rams 6-19
Indianapolis Colts-Dallas Cowboys 35-38, h.u.
Baltimore Ravens-Pittsburgh Steelers 10-13

Ajánlott videó

Olvasói sztorik