Sport

NFL: Manning tragikus hős lett

Peyton Manning rossz passzával dőlt el a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rangadója, amelyen New England Patriots 31-28-ra verte a vendég Indianapolis Colts csapatát.

A New England Patriots tavaly 17 pontos vezetésről kapott ki a Indianapolis Coltstól, és vasárnap Peyton Manning csapata csaknem megismételte egy évvel ezelőtti feltámadását.

A sérülésektől tizedelt Colts ezúttal 14-31-es állásból kapaszkodott fel a hajrában, köszönhetően Peyton Manning touchdown-passzainak (összesen négy ilyent láttunk tőle) és Blair White elkapásainak. Sőt, a Colts a végén, 28-31-nél a győzelemért, de legalábbis a hosszabbítás kicsikarásáért támadhatott, de Manning eladta a passzát, és a meccsen harmadik interceptionje végzetesnek bizonyult. A New Englandd ezután “lefuttatta” az órát.

Egy másik zseniális irányító, Brett Favre is padlót fogott, passzaival a Minnesotia Vikings ugyan 208 yardot haladt előre, de csupán egyetlen mezőnygólra futotta az erejéből, a így legendás játékos korábbi csapata, Green Bay Packers megaláló, 31-3-as győzelmet aratott. A “sajtfejűek” vezére, Favre utódja, Aaron Rodgers négy TD-passzt jegyzet, és ugyanennyivel zárt a bajnok New Orleans Saints irányítója, Drew Brees is a Seattle Seahawks elleni győztes mérkőzésen.

NFL, alapszakasz, 11. játékhét:
Pittsburgh Steelers-Oakland Raiders 35-3
Dallas Cowboys-Detroit Lions 35-19
Jacksonville Jaguars-Cleveland Browns 24-20
Tennessee Titans-Washington Redskins 16-19, h. u.
New York Jets-Houston Texans 30-27
Cincinnati Bengals-Buffalo Bills 31-49
Carolina Panthers-Baltimore Ravens 13-37
Minnesota Vikings-Green Bay Packers 3-31
Kansas City Chiefs-Arizona Cardinals 31-13
New Orleans Saints-Seattle Seahawks 34-19
San Francisco 49ers-Tampa Bay Buccaneers 0-21
St. Louis Rams-Atlanta Falcons 17-34
New England Patriots-Indianapolis Colts 31-28
Philadelphia Eagles-New York Giants 27-17

Ajánlott videó

Olvasói sztorik