Sport

NFL: drámai végjáték Atlantában

Az Atlanta Falcons 20 másodperccel a vége előtt érte el a győzelmet jelentő touchdownt a Baltimore Ravens ellen a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) csütörtöki mérkőzésén.

A Baltimore Ravens 13 pontos hátrányból fordított, és alig több mint egy perccel a lefújés előtt 21-20-ra vezetett, mégis vesztesen távozott péntekre virradóra az Atlanta Falcons otthonából.

A hazaiak 20 másodperccel a vége előtt fordították a maguk javára a meccset: Matt Ryan átadásából Roddy White ért el touchdownt, majd ezt követően Ryan a jutalomrúgás helyett választott kétpontos akciót is sikeresen vezényelte le – ezzel alakult ki a 26-21-es végeredmény.

Az Atlanta Falcons irányítója, Ryan 316 passzolt yarddal és három TD-passzal járult hozzá a csapata zsinórban harmadik, idénybeli hetedik győzelméhez (a mérleget egyébként két vereség csúfítja…), ugyanakkor az ellenfél, a Ravens vezére is remekelt. Joe Flacco ugyancsak három touchdownhoz asszisztált, igaz, ő egyszer el is adta a labdát. A Baltimore mérlege jelenleg 6-3.

NFL:
Atlanta Falcons-Baltimore Ravens 26-21

Ajánlott videó

Olvasói sztorik