Sport

Sofron és Holéczy is komolyan megsérült

Újabb két magyar játékos sérült meg a Telenor Kupa előtt. Többek játéka kérdéses a hétvégi jégkorongtornán.

A két fehérvári játékosnak a kedd esti edzésen lőtték meg a kezét. Holéczynek elmozdultak az ujjcsontjai, őt éjjel megműtötték.

Sofron kezében az ízületi tok szakadt be. Az MTI-nek elmondta: nagyon szeretne játszani a tornán, és bízik benne, hogy sikerül olyan rögzítőkötést kapnia, amivel tud játszani. A szerda délutáni edzésen csak korcsolyázni fog.

A szakmai stáb úgy döntött, egyelőre senkit sem hívnak be a keretbe. Korábban több játékos – például Palkovics Krisztián és Benk András – sérült meg, és hagyja ki a kupát.

A magyarok pénteken a japánokkal, szombaton a franciákkal, vasárnap pedig az osztrákokkal találkoznak a székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

A válogatott módosított kerete:

Kapusok: Bálizs Bence, Hetényi Zoltán (mindkettő Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas)

Hátvédek: Hegyi II Ádám, Horváth András, Maklári Erik, Orbán Attila, Tokaji Viktor (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Svasznek Bence, Szirányi Bence (Vasas), Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szélig Viktor (Briancon)

Csatár: Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Sofron István, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Magosi Bálint (mindhárom Dab.Docler), Peterdi Imre (FTC-Orangeways), Szappanos Dávid (Vasas)

A mieink mérkőzései:

péntek: Magyarország-Japán 19 óra 15 perctől
szombat: Magyarország-Franciaország 17 óra 30 perctől
vasárnap: Magyarország-Ausztria 16 órától

Ajánlott videó

Olvasói sztorik