Sport

Palkovics nem játszik a Telenor Kupán

A Sapa Fehérvár játékosa nem lép jégre a péntektől vasárnapig tartó nemzetközi felkészülési tornán, mivel pihentetni kell sérült bal alkarját.

“Már közel két hónapja fáj, be van gyulladva. Minden meccs és edzés után úgy fáj, hogy alig tudom megfogni az ütőt. Járok mágneses kezelésre, de igazából pihentetésre van szükség. Edzeni fogok, de nem lövök kapura” – mondta hétfőn az MTI-nek a gólerős magyar csatár.

Klubtársa, a szintén fehérvári Benk András szereplése kérdéses, mivel bal vállában fáj az ízületi tok, neki a napokban mondják meg, hogy játszhat-e a tornán.

A magyarok pénteken a japánokkal, szombaton a franciákkal, vasárnap pedig az osztrákokkal találkoznak a székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Csarnokban.

A magyar jégkorong-válogatott kerete a Telenor Hoki Kupára:

Kapusok: Bálizs Bence, Hetényi Zoltán (mindkettő Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas)

Hátvédek: Hegyi II Ádám, Horváth András, Maklári Erik, Orbán Attila, Tokaji Viktor (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Svasznek Bence, Szirányi Bence (Vasas), Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szélig Viktor (Briancon)

Csatár: Benk András (?), Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Holéczy Roger, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Sofron István, Vas Márton (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Magosi Bálint (mindhárom Dab.Docler), Peterdi Imre (FTC-Orangeways), Szappanos Dávid (Vasas)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik